Zalenbeheer KOG

De faculteit heeft een groot aantal zalen voor college- en werkgroeponderwijs in eigen beheer. Daarnaast is er universiteitsbreed een groot aanbod van zalen en vergaderruimten.

Zalenreservering (ZRS)

Het reserveren van de ruimten gebeurt met behulp van het Zaal Reserverings Systeem (ZRS), bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is de bediening van dit systeem ondergebracht bij het Onderwijs Informatie Centrum. 

Communiceren met de reserveringsinstantie verloopt uitsluitend via de Servicedesk KOG. Voor uw aanvraag dient u gebruik te maken van het zalenreserveringsformulier Rechten zodat de Servicedesk over de juiste gegevens beschikt.

Nota bene: voor het gebruiken van dit PDF-formulier slaat u het eerst op (bijvoorbeeld door rechtsklikken en dan "Doel opslaan als..." of "Save target as..." te selecteren) en daarna te openen in Acrobat Reader, omdat het in veel browsers veelal niet goed werkt. Na het invullen kunt u door onderaan op de knop te klikken het formulier opslaan en verzenden naar de Servicedesk.


Openingstijden gebouwen

Voor reserveringen van zalen worden buiten de reguliere openinstijden van het gebouw de kosten voor receptiediensten doorbelast. Een offerte wordt hiervoor door de Servicedesk opgesteld.

Reguliere openingstijden van het KOG en de Sterrewacht zijn:  

KOG   Sterrewacht
ma t/m do 07:30 - 22:30 uur   ma t/m do 08:00 - 19:00 uur
vrijdag 07:30 - 20:00 uur   vrijdag 08:00 – 17:00
zaterdag en zondag 11:00 - 17:00 uur   Weekend gesloten
In de zomerperiode gelden
aangepaste openingstijden

AVC middelen reserveren

Heeft u een beamer of laptop nodig? De audiovisueledienst (AVD) beschikt over diverse audiovisuele middelen. Op aanvraag kan gebruik worden gemaakt van een beamer met laptop, televisie en videosysteem. Ook kan opname-apparatuur om mondelinge tentamens op te nemen, worden aangevraagd.

Laatst Gewijzigd: 23-03-2017