Receptie

Receptie Den Haag

De volgende locaties hebben een receptie: Schouwburgstraat, Anna van Bueren en Wijnhaven. Elk gebouw heeft een eigen receptie.


Receptie Lipsius & UB

De receptie van het Cluster WSD is gevestigd in de centrale hal van het Lipsius-gebouw. Na binnenkomst rechts van de hoofdingang. De receptie van de UB zit in de bibliotheek meteen achter de ingang.


Receptie Cluster Rapenburg

Onder de receptielocaties van het cluster Rapenburg vallen de Oude UB, het Academiegebouw en het Gravensteen. Elke gebouw heeft een eigen receptie. De dienstdoende receptionist zal u helpen waar mogelijk of anders doorverwijzen naar de juiste persoon of doorverbinden naar het juiste telefoonnummer.


Receptie Snellius

De receptie van het Snellius is gevestigd in de centrale hal van het Snelliusgebouw, tegenover de hoofdingang. De dienstdoende receptionist zal u helpen waar mogelijk of anders doorverwijzen naar de juiste persoon of doorverbinden naar het juiste telefoonnummer.


Receptie Sterrewacht

De receptie van de Sterrewacht is gevestigd direct links na de hoofdingang van het gebouw. De dienstdoende receptionist zal u helpen waar mogelijk of anders doorverwijzen naar de juiste persoon of doorverbinden naar het juiste telefoonnummer.


Receptie W&N

De diverse gebouwen van de facuteit Wis- en Natuurkunde hebben ieder een eigen receptie: in het Gorlaeus, Huygens, het Sylvius en het Van Steenis gebouw. De dienstdoende receptionist zal u helpen waar mogelijk of anders doorverwijzen naar de juiste persoon of doorverbinden naar het juiste telefoonnummer.