Interne post

Interne post kan verstuurd worden aan vrijwel alle gebouwen van de universiteit en het LUMC.

Aanbieden van post

De snelle verwerking van uw post door Post & Transport wordt geholpen door uw post op de juiste wijze aan te bieden:

  • De post aanleveren in bundels (bijvoorbeeld bijeengehouden door elastieken).
  • De post "gekopt" aanbieden, d.w.z. alle adressen naar een kant en niet gedraaid.
  • De post scheiden in interne, binnenlandse en buitenlandse post. Voor de meeste locaties is er een grijze posttas beschikbaar voor interne post.


Interne postadressen en overkomstduur

Interne post kan worden verstuurd aan alle gebouwen van de Universiteit Leiden in Leiden en Oegstgeest, maar ook aan het Leids Universitair Medisch Centrum en de Leidse Instrumentmakers School. Klik hier voor een complete lijst van interne postadressen.
Interne post die in de ochtendritten wordt opgehaald, wordt in de regel ’s middags afgeleverd op het bestemmingsadres; post die ’s middags wordt opgehaald wordt de volgende ochtend bezorgd op het bestemmingsadres.
P&T levert de post af bij de portier/receptie van een gebouw. Verdere distributie in een gebouw of gebouwencomplex valt niet onder de verantwoordelijkheid van P&T.

Adressering interne post

Voor interne post kunt u volstaan met de naam van de faculteit, afdeling, contactpersoon afdeling, kostenplaats en het straatadres* van het gebouw, eventueel aangevuld met het kamernummer. Vermeld "INTERN" op de envelop of gebruik de bekende hokjesenveloppen. De interne adressen kunt u vinden op deze lijst.

Laatst Gewijzigd: 07-09-2016