Nieuws en mededelingen

Afvalscheiding swill

Deze week wordt er gestart met de scheiding van swill in het restaurant van het Pieter de la Courtgebouw. Daardoor kunnen we beter recyclen. Dat zorgt voor minder restafval, zodat we weer een stap in de richting van verduurzaming zetten.


Voorjaarsschoonmaak

Van 27 februari tot 28 april 2017 wordt er in de gebouwen van de universiteit een extra voorjaarsschoonmaak gehouden. Lees hier meer over wanneer uw gebouw aan de beurt is.


Avondmaaltijden

In de universitaire mensa kunt u van maandag tot en met donderdag warme maaltijden krijgen. Maaltijden worden 's avonds geserveerd in het restaurant bij het Lipsius.


Site over ontruimingsplan bij calamiteiten

Wat is de snelste vluchtroute uit een gebouw? Speciaal voor docenten die in de avonduren doceren, heeft de afdeling Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) een site ontwikkeld waarop te vinden is hoe er gehandeld moet worden bij een calamiteit.


Frisse start met twee nieuwe schoonmaakbedrijven vanaf 1 januari 2015

Met het aflopen van het contract voor schoonmaakonderhoud moest Universiteit Leiden op zoek naar nieuwe potentiële partners. Hiervoor is in 2014 een aanbesteding schoonmaakonderhoud gehouden. De ontvangen aanbiedingen zijn vervolgens zorgvuldig beoordeeld op kwalitatieve aspecten, door een klankbordgroep schoonmaak samengesteld uit collegae van alle faculteiten en eenheden. Dit heeft erin geresulteerd dat vanaf 1 januari 2015 Hago en CSU een frisse start zullen maken met hun schoonmaakwerkzaamheden binnen de muren van de universiteit.


Biologische EKO-broodjes

Naast de zuivelproducten zijn ook diverse broodjes en broodproducten in de universitaire restaurants en cafés aangevuld door nieuwe EKO-producten.


Faculty Club in Academiegebouw

In de Faculty Club kunt u lunchen, dineren, vergaderen en ook voor een receptie is de Faculty Club geschikt. De Faculty Club heeft haar deuren geopend in het gerenoveerde Academiegebouw.


Het UFB is verhuisd

Dit geldt voor: UFB Directie & Staf, Catering, Partycatering, Grafische Producties, Sign & Display, Centrale Document Productie en Post & Transport.