Wisselende menukaart

Wilt u weten wat er op het menu staat van de Faculty Club? Op de wisselende kaart staan elke twee weken nieuwe gerechten.


Weekmenu 10 april t/m 21 april

Voorgerechten

*

Gebrande langoustines, puree van koolrabi, appel, kerrie en bleekselderij

13,50

Millefeuille van aubergine, seizoensgroente, kwarteleieren en tuinbonenhummus

14,50

Rillette van eend, zwarte brioche, kweepeer en gerookte bietensaus

14,50

       

Soepen

*

Japanse misosoep met zoete omelet, kip en garnalen

8,50

Velouté van spinazie en Amsterdams vet

8,50

       

Hoofdgerechten

*

Afghaanse manti van lam, mintyoghurt en groentetaart

20,50

Tandoori van heilbot, brandade van Hollandse garnalen, asperges en tomatenkaviaar

26,50

Rendang van spitskool, bavarois van jasmijnrijst en geitenkaaskroketje

27,50

       

Desserts

Frangipanecake, gele room en amandelmousse, passievrucht

9,50

Panna cotta van sesam, bittere chocoladepot, yuzu en lychee

9,50

       

Quicklunch zie hiervoor het krijtbord

27,50

*

= vegetarisch

Indien u vragen heeft met betrekking tot allergenen, dan kunt u deze aan de bediening stellen.

 
Laatst Gewijzigd: 06-04-2017