Gorlaeus Lab

Het Gorlaeus Lab, een van de gebouwen van de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen, is vernoemd naar David van Goorle, ook wel David Gorlaeus. Het Gorlaeus Lab ligt vlakbij het Universitaire Sportcentrum, het Huijgens Lab en het Snellius. De nabijheid van bedrijventerreinen en ligging nabij de snelweg A44 maken het Gorlaeus een geschikte locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen.

Het Gorlaeus bestaat uit de zogenaamde schotel, de hoogbouw, het practicumgebouw en de laagbouw. In de schotel van het Gorlaeus bevindt zich de grootste collegezaal van de universiteit, die plaats biedt aan bijna 1.000 studenten. Hier wordt tevens regelmatig colleges Rechten en Psychologie gegeven, omdat die met een te grote groep zijn voor een zaal in hun eigen gebouw. In het gebouw worden eerste- en tweedejaarsstudenten scheikunde onderwezen in het uitvoeren van diverse technieken en wordt onderzoek verricht.

Specificaties

 

Interieur

 

Locatie & bereikbaarheid

Voor informatie over het Gorlaeus kunt contact opnemen met Bedrijfsbureau Partycatering.

Bezoekadres: Gorlaeus Lab, Einsteinweg 55, 2333 CA Leiden.
Telefoon: 071-527 3290
E-mail: partycatering@ufb.leidenuniv.nl
Het Gorlaeus Lab ligt vlak bij de snelweg A44. Er is ruime (gratis) parkeermogelijkheid. Vanaf het Centraal Station is het Gorlaeus per bus bereikbaar.

Laatst Gewijzigd: 02-03-2015